A Tokaj­-Hegyaljai borvidék és a borászkodás iránti vonzalom nem egyik pillanatról a másikra, fellángolásként jött, hanem fokozatosan, lépésről-lépésre kerített hatalmába. Először a tokaji Nagy­ Kopasz­ hegy látványa fogott meg, ahogy kiemelkedik az Alföld peremén. Évekkel később a birtokunkba került egy kis sváb présház és pince. Ez inspirált a borkészítésre.

2006-ban készítettem első boromat kedvtelésből, csupán egyetlen zsák szőlőből. Akkor nagyon büszke voltam rá. Ma már nem biztos, hogy meginnám… Pár évvel később megvettünk az első kis birtokunkat Tállyán, majd felújítottuk a présházat. Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minden évben egyre jobb bort készítsünk.

A visszajelzések és az eredmények azt mutatják, hogy jó úton haladunk, de azt is látom, hogy bőven van még tere a fejlődésnek. Borainkkal folyóborként értékesítve és palackozva, Pilisszentivánon találkozhatnak az érdeklődők. Időről-­időre borkóstolókat is tarunk, hogy kötetlen beszélgetés keretein belül ismertessük meg borainkat!

Mottónk szerint, csak olyan bort adunk, amit magunk is iszunk. A fogyasztók véleménye különösen fontos számunkra. Nem udvarias, hanem őszinte véleményt várunk.