Vélemények

[comment-guestbook]

[slider category=”hp” pause=”5000″]

Üdvözlöm a Bagi Borház honlapján!

[hr2]

[one_third]B BagiJani kézműves bormanufaktúrájának minőség fehérborai! Szívvel, lélekkel készített, adalékanyagoktól mentesen erjesztett IGAZI száraz fehérborok![/one_third]
[one_third]TTokaji szőlő és egy pesti borász! Ízlelje meg a híres Tokaj-hegyaljai dűlőkről származó zamatos szőlő semmihez nem hasonlítható borait! [/one_third]
[one_third last=”yes”]FFurmint és hárslevelű szőlőfajtákból készítjük minőségi kézműves borainkat! Legyen Ön is vendégünk egy borkóstolónkon![/one_third]

[hr2]
[purchase text=”Ismerje meg borainkat és azok történetét.” button_text=”BORAINK” button_link=”https://bagibor.hu/boarink/” color=”black” custom_color=””]
[hr2]

Le a pincébe

Pinceajtó, lépcső, le a pincébe,
Kicsi ajtó, nagy bánat nem fér be.
Ha sok a gond a vállamon,
Egy része kint marad,
A többit a lépcsőn hullatom.
A boros pohárhoz érek.
Töltök,
És visszatér a lélek.
Iszom,
És máris jót remélek.
Iszom még,
Hm, egyre szebb az élet.
Iszom megint,
Nincs is gond, vidáman élek!
Utolsó korty és elég,
Újra az ajtóhoz érek.
Még ott ül a gond, s vele a bánatom,
De valahogy összement,
Most már elfér félvállamon.

Vélemények

Kedves Bagi János!
Borát nagy becsben tartjuk. Nagyböjtben én nem ittam alkoholt, így Húsvétra tartogattuk. Nagyon tetszett nekem is, vendégeimnek is. Többen kiemelték a pezsgő- habzó hatását. Izletes, jó bor. Férjem véleményét is ideírom (ő gyakorlott borkóstoló)
„Kitűnő párosítás, amivel a manapság legdivatosabb európai fehérbor standardokat mintázza. Sok egyéni zamattal. Kitűnő savasság, szép, tartós szín- nem hajlamos a megtörésre. Fogyasztás előtt gondosan le kell hűteni (11-13 fokra)Amúgy személyes gratulációmat küldöm, nagyon ízlett!Mindenkinek ajánljuk és népszerűsítjük, ha van még belőle! – Szöllőssy Imre”